Omien tietojen päivittäminen omaJHL - palveluun

1.10.2020

Tietojen päivittäminen

 
 

Koronakriisin varjolla kuntatalous tuntuu olevan suuressa puristuksessa. Ulkoistamisaallot pyyhkivät kuntapäättäjien pöydissä hyökyaallon lailla. Toimintojen ulkoistamisella koetetaan saada lyhytnäköisiä ”säästöjä” aikaan. Pitkällä aikavälillä huomataankin, että omana työnä tuotetut palvelut ovat parasta säästöä niin kuntatalouden kuin kuntalaisten palvelujen saamisenkin kannalta.

Viimeisempänä ulkoistamissuunnitelmista on ilmoittanut Oulu. JHL edellyttää, että Oulun kaupunki ei ulkoista ateria- ja puhtauspalveluja miltään osin eikä muitakaan toimintoja, vaan jatkaa oman palvelutoiminnan kehittämistä yhteistyössä henkilöstön kanssa. Vaatimusta vauhdittaaksemme jouduimme Oulussa työtaisteluun.

On oletettavissa, että samankaltainen palvelujen ja työsuhteen ehtojen dumppaaminen jatkuu muuallakin. Toivottavasti Sinun kuntasi tai kaupunkisi ei ole listalla seuraavana.

Vetoammekin nyt Sinuun:

omien tietojen päivittäminen omaJHL palveluun on tärkeämpää kuin koskaan. Tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla (sähköpostiosoite, puhelinnumero, työnantaja, työpaikka ja ammatti).

Liiton rekisterissä pitää olla yhteystietosi (sähköposti ja puhelinnumero) että kirjautuminen onnistuu. Mikäli et ole ilmoittanut yhteystietojasi liittoon, tee se nyt.

Kirjautumiseen saat tarvittaessa apua oman yhdistyksesi jäsenasiainhoitajalta, omasta aluetoimistostasi tai JHL:n jäsenpalvelusta

Mahdollisessa työtaistelutilanteessa käytämme jäsenviestitykseen henkilökohtaista sähköpostia ja puhelinnumeroa.

Myös mahdolliset lakkoavustukset haetaan lakon päättymisen jälkeen omaJHL kautta.

Huolehdithan, että viesti tavoittaa oman yhdistyksesi jäsenet mahdollisimman laajasti.

Solidaarisuutta ja ay- voimaa

Liittosi JHL