Juhlijat 2019 juhla

17.2.2020

Juhlimme Lähteentien pirtillä 14.2 klo 18.00 - 20.00 yhdistyksemme viime vuonna pyöreitä täyttäneitä jäseniämme.

Paikalla oli 14 juhlijaa ja muutama hallituksemme jäsen. Juhlijoita oli kaikkiaan yli 40 henkilöä mutta 17 ei päässyt paikalle ja yhdeksän henkiolöä jätti ilmoittamatta kutsuun.

Vanhin mukana olleista oli 90 - vuotias, hän on ollut yhdistyksemme jäsenenä jo yli 61 vuotta.

Juhlijat kertoivat, että oli mukava tavata entisiä ja nykyisiä työkavereita sekä yhdistyksen toimijoita.

Näitä juhlia on pidetty jo toista kymmentä vuotta.

Juhlien kohtalo viedään kevätkokouksen päätettäväksi. Näistä juhlista on iso työ, tarjoukset, kutsukirjeet, vastaukset, lahjojen hankkiminen jne .... ja sitten noin vähän jäseniä osallistuu juhlaan.

Kevätkokous saa päättää jatketaanko juhlien järjestämistä vai muistetaanko muuten pyöreitä vuosia juhlineita jäseniä.